Дата публікації:
16 листопада 2020
Кількість переглядів:
484
Поділитися:

Вже вп’яте Школа Європейських мов під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко   та старшого викладача Антоніни Чепелюк шукає охочих до самовдосконалення та вивчення іноземних мов. Перша в цьому навчальному році зустріч відбулась 14 листопада.

Школа Європейських мов все більше набирає популярності серед молоді. Цього року вона об’єднала студентів СумДУ різних спеціальностей. Саме вони просто масово записались на курси та сильно бажають покращити свої навички спілкування і вже на першому занятті жваво ділилися здобутим в СумДУ досвідом  участі в програмах обміну та враженнями від подорожей закордон. І все це доволі гарною англійсько, яку планують поліпшувати, навчаючись в ШЄМ.

Почалась перша зустріч цього року з виступів керівників школи. Викладач Олена Назаренко привітала слухачів з відкриттям, розказала про особливості навчання та побажала натхнення й успіхів. Старший викладач Антоніна Чепелюк представила слухачам студентів 4 курсу спеціальності «Філологія» , які в рамках своєї педагогічної практики викладатимуть в ШЄМ. Антоніна Дмитрівна розказала про надбання і досягнення студентів, їх стажування закордоном та схвальні відгуки, які вони привозять з усього світу.

Приєдналась до привітань з нагоди відкриття і директор Перекладацького навчально-методичного центру “Liguostar” , доцент Ольга Жулавська . Вона побажала слухачам цікавих занять і задоволення від процесу навчання  та розказала про додаткові можливості покращити рівень володіння мовами, зробити переклади чи скласти сертифіковані міжнародні іспити (https://www.instagram.com/linguostar/, https://www.facebook.com/groups/1055703787895723)

А далі почалось найцікавіше – знайомство зі слухачами, обмін досвідом, дискусія на тему подорожей та стереотипів щодо жителів певних країн та перегляд тематичних відео. І все це англійською мовою під керівництвом студентки 4 курсу Анастасії Часовських. Слухачів було просто не зупинити. Тож всі домовились про наступну зустріч 21 листопада об 11.00.

Нагадуємо, що заняття безкоштовні і триватимуть по суботах до травня 2021 р. Тож реєструйтесь на курси (електронна адреса для запису Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), слідкуйте за нами в наших соціальних мережах https://www.facebook.com/gfsumdu, https://www.instagram.com/gf_sumdu/, https://t.me/joinchat/AAAAAEYtk4-bp6k76PMo6w та приєднуйтесь до заняття за посиланням:
https://meet.google.com/hxc-vxoa-fxz.

Аліна Сердюк, студентка групи ПР-91

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua