Дата публікації:
27 березня 2024
Кількість переглядів:
51
Поділитися:

Викладачка кафедри германської філології Анна Зінченко разом зі студентами спеціальності «Філологія» реалізували творчий поетичний проєкт «Я», що складався з двох частин: створення поетичного твору й експерименти з візуальними формами представлення.

Проєкт мав на меті не лише познайомити студентів із поетичним твором як результатом роботи іншого автора, але й спробувати самовиразитися через нього засобами інших мов (англійської та німецької). Тематично проєкт орієнтований на самоідентифікацію та самоаналіз: студенти пробували знайти відповіді на важливі особистісні питання та виразити їх, експериментуючи із візуальним представленням поетичних творів.

"Мені неочікувано сподобалося експериментувати із поезією та її візуальним представленням. Проєкт «Я» продемонстрував, що для вираження своїх емоцій і думок не обов'язково шукати поетичну риму, адже кожен із нас в думках має свою власну. А ще дуже цікаво було пробувати візуальну поезію у рамках проекту: звичайні образи, як виявилося, можуть якнайкраще відобразити сутність моїх думок", – зазначила студентка спеціальності «Філологія» Єлизавета Лисенко.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua