Дата публікації:
27 листопада 2023
Кількість переглядів:
125
Поділитися:

22 листопада на зустрічі студентського країнознавчого гуртка "Офіс подорожей", під керівництвом Олени Назаренко, відбувся захоплюючий онлайн-захід.

Ірина Куц, випускниця спеціальності "Філологія", зараз працює контролером з якості продукції в британській компанії (Ньюпорт). Вона поділилася досвідом роботи у Сполученому Королівстві із гостями, здобувачами освіти в СумДУ, філологами 1-го та 2-го курсів, їхнім куратором Антоніною Прокопенко та викладачами Іриною Кобяковою та Оленою Овсянко.

Ірина розповіла про особливості життя у Великобританії, відмітила привабливість неймовірних пейзажів країни, відзначила привітність та дружелюбність людей. Попри високий рівень знання мови, вона розповіла про складнощі комунікації.

"Спілкування з носіями значно відрізняється від англійської, яку ми звикли бачити та чути в книгах. Але не варто цього лякатися, все приходить з досвідом", - запевняє наша випускниця.

Ірина розповіла про можливості працевлаштування в Англії і наголосила, що знання мови значно збільшують ваші шанси, проте треба мати правильно складене резюме. Під час співбесіди англійські працедавці уважно слухають ваші відповіді, тому слід гарно підготуватися. Також Ірина закликала студентів брати участь в академічній мобільності, бо це точно того варте, нові країни – нові можливості та безцінний досвід.

Офіс подорожей чекає з нетерпінням на нові зустрічі. Будемо раді бачити всіх, хто прагне відкривати світ разом з нами!

Альона Калайда, студентка групи ПР-21

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua