Дата публікації:
20 грудня 2021
Кількість переглядів:
352
Поділитися:

18 грудня 2021 року на базі Запорізького національного університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса. Від кафедри германської філології СумДУ цього року було відправлено на конкурс 1 дослідницький проєкт "Лінгвістичні аспекти актуалізації концепту МУЗИКА в комедіях Вільяма Шекспіра", підготовлений студенткою групи ПР-91 Кариною Ведмидерою (науковий керівник − Марина Черник), та 3 креативні проєкти: "Специфіка актуалізації синтезу мистецтв в аспекті екранізації сонетів Вільяма Шекспіра" (Валерія Смолянінова, студентка групи ПР-91), "Пісня як вид синтетичного мистецтва в структурі фільму-драми «Ромео і Джульєтта»" (Анастасія Дедюхіна, студентка групи ПР-01), "Вплив творчості Вільяма Шекспіра на мистецтво України в минулому та сьогоденні" (Валентина Ребенок, студентка групи ПР-11). Науковим керівником 3 креативних проєктів є Олена Ємельянова.

Дуже приємно відзначити, що всі роботи вийшли у фінал і дві з них посіли призові місця. Смолянінова Валерія виборола І місце, Ведмидера Карина посіла ІІ місце у ІІІ етапі конкурсу.

Щиро вітаємо переможців! Запрошуємо Вас переглянути креативний проєкт Смолянінової Валерії, який має лаконічну творчу назву "Крізь час".

Посилання: https://youtu.be/XhQ8_J4vRs0

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua