Дата публікації:
29 грудня 2021
Кількість переглядів:
227
Поділитися:

Студенти та викладачі кафедри германської філології СумДУ роблять все можливе, щоб об’єднатися у казковий різдвяний період та зберегти атмосферу новорічних свят навіть в умовах карантину. Перекладачі СумДУ зініціювали і провели онлайн-зустріч, присвячену новорічним та різдвяним святам.

29 грудня викладачі та студенти різних курсів зібралися разом на онлайн-конференції в ZOOM, щоб познайомитися ближче, посилити новорічний настрій та просто гарно провести час.

Здобувачі освіти підготували різноманітні привітання для викладачів та студентів. Деякі вітання були гумористичні, а деякі  дуже милі та душевні. Потім з привітаннями до студентів та своїх колег звернулися викладачі. Ця новорічна зустріч порадувала нас й інтерактивними іграми. Студенти відгадували пісні та популярні новорічні фільми, грали в мафію та разом переглянули фільм.

Студент групи ПР-02 Володимир Вовк ділиться враженнями:

"Я дуже радий, що навіть в умовах пандемії ми можемо спілкуватися та разом готуватися до свят. Ця онлайн-зустріч значно покращила мій святковий настрій, дозволила ближче познайомитися зі студентами різних курсів, побачитися з викладачами. Крім того, я цікавлюся музикою, тому я був у захваті від конкурсу з піснями. Повністю підтримую ідею таких «посиденьок» всім студентсько-викладацьким складом: це важлива складова повноцінного студентського життя!"

Атмосфера зустрічі була теплою, святковою та дружньою. Студенти мали змогу поспілкуватися і поділитися один з одним новорічним настроєм. Такі зустрічі об’єднують. Тому, з упевненістю можна сказати, що сьогодні студенти-філологи стали більш дружніми та щасливими і вже з нетерпінням чекають на новий масштабний захід!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua