Дата публікації:
28 грудня 2021
Кількість переглядів:
252
Поділитися:

24 грудня на базі студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей» під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко за сприянням старшого викладача Алли Красулі була проведена різдвяна зустріч студентів і викладачів з випускницею кафедри германської філології Лєною Зюттмайєр, яка зараз проживає в Німеччині та працює в Міністерстві освіти і завучем у гімназії.  

Лєна з її чоловіком Пітером наживо з Німеччини охоче розповідали студентам про святкування Різдва у цій країні. Слухачі мали змогу порівняти німецькі традиції святкування з українськими та трохи занурились у світ німецької кухні й фольклору.

Зустріч проходила у дуже теплому та товариському настрої. Гості насолодилися цікавими розповідями про життя Лєни та Пітера у Німеччині. Поговорили також про менталітет німців, їхнє ставлення до іноземців та інші побутові дрібниці. Студенти виявили помітну зацікавленість у специфікації вступу до закладів вищої освіти Німеччини та особливостей проживання. Лєна з радістю поділилася актуальною інформацією, а також розповіла корисні лайфхаки щодо вивчення німецької мови.

Сподіваємось, на продовження плідної співпраці. Чекаємо Лєну та її дивовижну родину до нас у гості!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua