Дата публікації:
20 лютого 2024
Кількість переглядів:
71
Поділитися:

14 лютого в Офісі подорожей під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко відбувся захоплюючий онлайн-захід. Каджіні Сарайва де Карвальйо (магістр з мовознавства та літератури, докторантка аспірантської програми з мовознавства та літератури Університету Санта-Крус-ду-Сул, штат Ріо-де-Жанейро, Бразилія) поділилася своїм досвідом навчання і повсякденного життя зі здобувачами освіти рівнів бакалавр, магістр, доктор філософії спеціальності «Філологія» і викладачами Наталією Таценко та Оленою Овсянко.

Краєвиди Бразилії зачаровують: безкраї пляжі, величні гори і мальовничі поля. Карджіні поділилася низкою цікавинок про життя в Бразилії: зворотні пори року, святкування Різдва влітку, традиційні свята, невід’ємною частиною яких є танці та музика. Також розповіла про традиційну кухню і напій матча, який став невід’ємною частиною бразильської культури.

Навчання для неї стало захоплюючою подорожжю. Ще під час навчання на бакалавра вона занурилась у світ мовознавства та літератури. Ця тема настільки її захопила, що вона вирішила продовжити дослідження в магістратурі, приєднавшись до університетської дослідницької групи. В рамках програми Sandwich Doctorate, що стала заключним етапом її навчання, вона отримала можливість жити та досліджувати в Нідерландах. Там вона зустрілася з професором, чиї статті колись і надихнули її на цей шлях. Співпраця з дослідниками із різних країн світу дала їй неоціненний досвід і розширила її світогляд.

Детальніше про захід: https://www.youtube.com/watch?v=0HYSoew9Rw4

Офіс подорожей чекає з нетерпінням на нові зустрічі. Будемо раді бачити всіх, хто прагне відкривати світ разом з нами!

Альона Калайда, студентка групи ПР-21

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua