Дата публікації:
19 березня 2023
Кількість переглядів:
167
Поділитися:

8 березня «Офіс подорожей» під керівництвом викладача Олени Назаренко радо вітав Любов Таячі (Таран). Вона є засновницею компанії START, стейкхолдером та випускницею спеціальності «Філологія».

На зустріч з Любою завітали студенти 1, 2 та 3 курсів; куратори Владислава Куліш та Ірина Ткаченко; викладачі Антоніна Чепелюк та Віталій Степанов. Гості з перших вуст дізнатися про реальні можливості професійного розвитку в Німеччині.

Презентуючи свій шлях, Люба розповіла студентам про те, з якими труднощами стикнулась на початку її кар’єри та навчання в Німеччині. Як боролася з труднощами та врешті отримала роботу у всесвітньо відомій компанії Van Oord. Ідея створити компанію START та допомагати студентам з роботою в Німеччині стало її покликанням.

Найголовніше, на чому акцентувала увагу Люба, - це бажання вчитися і розвиватися, адже саме від цього залежатиме ваш успіх. Треба ніколи не здаватися, бути відкритим можливостям, не втрачати надію і йти до кінця, до здійснення своїх мрій.

Учасники отримали дуже багато приємних емоцій та мотивації від цієї зустрічі. Катерина Гайворонська навіть поділилася своїми позитивними враженнями від взаємодії з компанією START:

"Саме компанія START дала мені поштовх, закохала у вивчення мов. Я почала з німецької на курсах у Люби. Потім завдяки цій же компанії поїхала на роботу в Німеччину і дуже вдячна Любі за підтримку та допомогу. Пристрасть до вивчення мов тільки зростала. Тож наступним рішенням стало отримання другої освіти – і тепер я майбутній перекладач!"

Люба завжди рада спілкуватися та допомагати нашим студентам, тож з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua