Дата публікації:
28 лютого 2023
Кількість переглядів:
796
Поділитися:

21 лютого 2023 року відбулася чергова зустріч «Офісу подорожей» під керівництвом Олени Назаренко (викладач кафедри германської філології). Студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності "Філологія" і куратор 1-го курсу Владислава Куліш віртуально побували в Польщі.

Гостею зустрічі була Наталя Удовенко, яка зараз волею долі навчається на 1-му курсі Економіко-гуманітарного університету у м. Варшава (Польща) на спеціальності "Англійська філологія". Наталя розповіла про особливості життя і навчання в Польщі. Також учасники отримали відповіді на хвилюючі питання, які виникали протягом зустрічі.

Найголовніше, на чому акцентувала увагу гостя, було саме знання мов - польської і англійської (адже без них дуже важко вступити до польського університету) - та наявність сертифікату, який засвідчує ці знання. Студенти дізнались, що отримати такий сертифікат можна в ПНМЦ "LinguoStar"!!!

Учасники разом з Наталею відвідали визначні місця культури: Палац культури і науки та Королівський парк Лазенки. Розбиралися у відмінностях між системами освіти Польщі та України. Отримали безцінні поради з питань вступу, проживання та дозвілля.

Бажаємо, щоб такі зустрічі відбувалися частіше!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua