Дата публікації:
01 липня 2021
Кількість переглядів:
685
Поділитися:

На кафедрі германської філології  в рамках удосконалення навчання за освітньою програмою пройшов методичний семінар. Зав. кафедри, проф. Ірина Кобякова, керівники курсів з дисципліни «Практика перекладу з основної (англійської) мови»

Викл. Олена Назаренко, доц. Ольга Жулавська, ст. викл. Марина Черник, доц. Світлана Баранова та асистент-сумісник Лариса Гарцунова обговорили технічні й методичні можливості оновлення й удосконалення викладання цієї фахової дисципліни в наступному навчальному році з метою наближення навчання здобувачів вищої освіти до роботи перекладача в реальних умовах та збільшення зацікавленості потенційних роботодавців у випускниках кафедри.
Згідно з оновленими робочими програмами для розвитку інформаційно-комунікаційних компетентностей здобувачів у процесі викладання більше уваги приділятимуть нормативно-правовій базі, яка регламентує діяльність перекладача, а також спеціальним професійним програмам автоматизованого перекладу й редагування англомовних та україномовних текстів. На наступний навчальний рік заплановане видання нових навчальних посібників та методичних вказівок із дисципліни.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua