Дата публікації:
29 грудня 2020
Кількість переглядів:
333
Поділитися:

Студентка спеціальності «Філологія» Алла Великодна отримала академічну стипендію Кабінету Міністрів України на I семестр 2020/2021 навчального року.
– Я була вражена. Знала, що мою кандидатуру подали на розгляд, але розуміла, що є багато претендентів, котрі мають вищі досягнення. Пишаюся, що мої старання не пройшли марно, - ділиться Алла своїми враженнями.
Загалом Алла – ідеальний вибір Кабміну. Наполеглива, активна та комунікабельна; школу закінчила із золотою медаллю; майбутню професію обрала ще в 9-му класі, коли зацікавилася глибоким вивченням мов. До навчання в університеті поставилася з неабиякою цікавістю та відповідальністю. На другому курсі почала працювати копірайтером, потім – редактором в онлайн виданні, зараз у центрі естетичного виховання керує гуртками журналістики та англійської мови.
А ще Алла натхнення та енергію знаходить у творчості: у вільний час малює, читає, особливо англійською, пише вірші. До речі, минулого року отримала призове місце в номінації «Художні переклади з англійської мови» на конкурсі «Alter Ego» .
Бажаємо нашій випускниці подальших професійних досягнень та творчих звершень!
Більше читайте на сайті факультету ІФСК

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua