Дата публікації:
20 листопада 2020
Кількість переглядів:
373
Поділитися:

Студенти #перекладачі_СумДУ другого курсу групи ПР-91 та четвертого курсу групи ПР-71 разом із викладачем кафедри ГФ Оленою Назаренко та доцентом Оленою Ємельяновою долучилися до першого онлайн-вебінару в рамках проекту з обміну досвідом в диджиталізації (“Диджиталізація освіти”) та інформатизації розвитку освіти «The Unicheck educational community. Харків», який відбувся 28 жовтня.  

Основна мета заходу – поширити інформацію про використання сучасних технологій в освітньому процесі та залучити студентів до академічної доброчесності (“Досвід використання антиплагіатних систем для забезпечення академічної доброчесності”). Модератором вебінару був комерційний директор сервісу з перевірки текстів на плагіат Unicheck Україна Андрій Сідляренко. Окрім нього, представники провідних освітніх закладів Харкова ділились інформацією щодо покращення якості освіти завдяки електронним системам. Вони закцентували увагу на технологіях дотримання умов академічної доброчесності з боку студентів та викладачів.

Доповіді спікерів були присвячені LMS системам для освіти, організаціям перевірок тексту на плагіат з використанням онлайн-сервісів Strikeplagiarism.com та Unicheck.com, різновидам плагіату та створенню загальноуніверситетського репозитарію, аби викоринити спокусу використання чужих надбань в науковому середовищі.

 

 

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua