Дата публікації:
27 січня 2016
Кількість переглядів:
1009
Поділитися:

 Студенти 1-го курсу спеціальності «Переклад» творчо підійшли до зустрічей «Офісу подорожей» на кафедрі германської філології. На останньому зібранні, де вони вчились подорожувати до Польщі, студенти хором заспівали латиною студентський гімн Gaudeamus на шану до почесного гостя «Офісу подорожей» та викладача Латинської мови Олександра Кобякова.

Окрім гарної латини всі бажаючі мали нагоду дізнатися, як правильно оформляти документи для поїздки в Польщу http://www.polandvisa-ukraine.com, які визначні місця потрібно відвідати перш за все та якою мовою слід користуватися, аби не загубитися.

Олександр Миколайович поділився практичним досвідом та порадами щодо перебування в цій країні. На завершення свого виступу він навіть зачитав вірш Адама Міцкевича польською мовою.

Своїми  враженнями щодо життя та навчання в Польщі поділилася й студентка 1-го курсу спеціальності "Переклад" Ксенія Войцеховська. Дівчина розповіла про навчальний процес та визначні місця, які довелося відвідати під час перебування в Польщі.

Наступного разу всі бажаючі запрошуються відвідати Німеччину.

 

Викладач кафедри германської філологій,

Олена Назаренко

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua