Дата публікації:
18 грудня 2023
Кількість переглядів:
144
Поділитися:

У цьому році я беру участь у програмі академічної мобільності в місті Бамберг (Німеччина). Я дуже вдячна Мовчан Діані Василівні за те, що вона повідомила про можливість участі у цій програмі, підтримала мене і сказала нічого не боятися.

Мені подобається жити у старовинному містечку Бамберг, бо тут дуже гарно і спокійно. Я познайомилася зі студентами з різних країн, а також подружилася з українськими дівчатами. Ми частенько їздимо з ними гуляти до Нюрнбергу.

Навчання тут дещо відрізняється, бо є можливість обирати дисципліни та відповідний рівень. Я вважаю цю методику ефективною, адже студенти вивчають те, що їм дійсно цікаво. Тут я маю можливість спілкуватися з носіями мови як німецькою, так і англійською. Мене приємно вражає підтримка та ставлення викладачів до українців. Директор Міжнародного офісу Університету Отто Фрідріха Андреас Вайє зі своєю дружиною запрошував нас у гості. Я відвідала з ними музичні концерти.

Завдяки програмі академічної мобільності я відчула життя, яким воно було до ковіду та війни – без депресії та тривоги. Крім того, поповнюю тут свої знання.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua