Дата публікації:
13 жовтня 2023
Кількість переглядів:
165
Поділитися:

25 вересня на онлайн-зустрічі Офісу подорожей, що під керівництвом Олени Назаренко (викладач кафедри германської філології), студентка 3-го курсу спеціальності «Філологія» Валентина Ребенок розповіла про переваги й недоліки програми Erasmus+. Поділилася власним досвідом щодо адаптації в новому колективі та іншій країні.

Валентина розповідала про освіту в Швеції, студентське дозвілля та життя. Дала важливі поради з питань вступу та отримання сертифікату EILTS. Акцентувала увагу на тому, що ця програма не тільки про навчання, а й безцінні емоції та досвід, які можна отримати, опинившись в іншій країні за програмою Erasmus+.

Крім того, гостя пояснила важливий для всіх студентів момент фінансування учасників програми та труднощі під час переїзду за кордон. Поділилася своїми враженнями, власними фото. Закликала спробувати свої сили і вступити на програму Erasmus+. Наголосила, що досвід буде значний, проведений час чудовим, а спогади неймовірними. 

- Повністю згодна з Валентиною щодо досвіду та емоцій, отриманих від участі в програмах академмобільності, - поділилася враженнями студентка групи ПР-22/1 Даша Медведь. - Я брала участь в аналогічній програмі в Латвії минулого року, будучи студенткою першого курсу. Уже готую документи для участі в наступній програмі! Приєднуйтеся! Воно того варто!

Офіс подорожей чекає на нову зустріч зі своїми шанувальниками вже у жовтні! Будемо раді бачити кожного!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua