Дата публікації:
02 жовтня 2023
Кількість переглядів:
135
Поділитися:

Успішно завершився проєкт THEA Ukraine X «Multiplication Trainings for Higher Education Administrators in Ukraine» за підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD) та Університету прикладних наук Мюнстера (FH Münster), Німеччина.

У межах Програми було відібрано дві групи по 6 учасників, котрі стали тренерами для колег із низки університетів України. Відібрані учасники програми мали розробити навчальну концепцію для свого ЗВО, яка мала бути реалізована за підтримки тандем-тренера протягом проєкту.

Однією з тандем-тренерів була старша викладачка кафедри германської філології Алла КРАСУЛЯ. У співпраці з професоркою Оленою КУЗЬМАК (начальницею Відділу забезпечення якості освітнього процесу, ліцензування та акредитації Луцького національного технічного університету) представниця СумДУ організувала та провела «Школу гаранта» – курс професійного розвитку для науково-педагогічних працівників ЛНТУ. Тема курсу: «Гнучкі шляхи підвищення якості вищої освіти в часи змін». У межах тренінгів в ЛНТУ Алла Красуля розповіла про кращі практики «Впровадження віртуальної мобільності в освітню програму для підвищення якості освіти».

26-27 червня у Мюнстері, Німеччина, відбулася звітна конференція "THEA Ukraine X Summer Camp in Münster", де учасники проєкту розглянули актуальні теми управління вищою освітою з точки зору гнучкості та використали можливості нетворкінгу для посилення стійкості управління вищою освітою в Україні. 8 вересня було проведено підсумкову зустріч у межах реалізації проєкту.

Більше інформації: https://ifsk.sumdu.edu.ua/uk/news/1111-predstavnitsya-fakultetu-ifsk-vzyala-uchast-u-programi-thea-ukraine-x.html

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua