Дата публікації:
17 лютого 2023
Кількість переглядів:
254
Поділитися:

Академічна мобільність – це можливість кардинально змінити своє життя. Це не тільки шанс провести час у новій країні, але й також знайти нових друзів, вивчити місцеву культуру та мову, зробити внесок у професійне майбутнє.

На кафедрі германської філології налагоджена система академічної мобільності: перед студентами відкриваються неабиякі можливості для навчання за кордоном. На сайтах кафедри та університету, в Telegram та Instagram публікуються всі пропозиції для академічної мобільності. Це можуть бути університети Польщі, Словаччини, Німеччини, Іспанії тощо. Наша кафедра, а тим паче викладачі, підтримують і заохочують своїх студентів до навчання.

"Наразі я студентка 3 курсу спеціальності "Філологія", а також навчаюся за англомовною програмою на 2 семестрі в чеському університеті. Звісно, викладачі кафедри ГФ допомагають мені у навчанні, знаходять час відповісти на всі питання. Тому, я завжди залучена у робочий процес. Навчання в іншому університеті дає мені досвід, практику мови, а також друзів з усього світу", – ділиться враженнями Олександра Деркач.

Отже, академічна мобільність – це легко, весело і корисно.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua