Дата публікації:
14 травня 2022
Кількість переглядів:
233
Поділитися:
10 травня 2022 року на базі студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей» під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко, за ініціативою старшого викладача Алли Красулі була проведена відеозустріч. Викладачі кафедри та студенти дізнавалися, яким чином можна створити власний бренд та правильно подати себе на ринку праці.
 
Своїм досвідом та знаннями ділилась Індре Лелевичене (перекладач, лектор Каунаського технологічного університету), яка 2004 року почала з перекладання на фрілансі, а вже 2021 року була обрана до Ради Європейської асоціації мовної індустрії. Людина, яка збудувала свій власний бренд з нуля, поділилася своїми знаннями з понад 70 учасниками відеоконференції.
 
"Це був неймовірний досвід. 30-хвилинна презентація змінила моє уявлення про сферу перекладу в цілому. Я ніколи навіть не думала, що особистий бренд просто необхідний для успішного працевлаштування у цій сфері. Пані Індре розповідала нам про шляхи будування особистого бренду, урізноманітнюючи свою презентацію історіями з власного життя. Було інформативно та цікаво!" - поділилася своїми враженнями Аліна Малюк (студентка 2 курсу кафедри германської філології СумДУ).
 
"Зустріч з професіоналом такого високого рівня допомогла відволіктися від усього негативу навколо та дала наснагу плідно працювати для світлого майбутнього. Я почула для себе багато цінних порад щодо створення резюме та пошуку роботи. Лекторка досить ґрунтовно відповідала на наші запитання, що дуже підкреслювало її професіоналізм у сфері. Конференція справді дала багато нових знань", - каже Анастасія Серишева (студентка 2 курсу кафедри германської філології СумДУ).
 
Завідувач кафедри германської філології Ірина Кобякова виражає щиру подяку Індре Лелевичене за цінні поради, що є такими необхідними для розвитку викладачів та студентів нашої кафедри. Сподіваємося на плідну професйну співпрацю з нашими новими партнерами та стейкхолдерами. Чекаємо в гості у мирний час!
 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua