Дата публікації:
21 листопада 2023
Кількість переглядів:
170
Поділитися:

11 листопада Інститут інтелектуальних систем ім. Макса Планка (м. Тюбінген) провів низку наукових заходів у форматі «День відкритих дверей». Захід відвідала старший викладач кафедри Олена Овсянко.

Відвідувачі мали можливість ознайомитися з напрямками діяльності інституту, відвідати лабораторії, кафедри, центри. Зокрема, були показані демонстрації в лабораторіях робототехніки, зал з 4D-сканером тіла.

Метою інституту інтелектуальних систем імені Макса Планка є дослідження і розуміння принципів організації інтелектуальних систем і циклу сприйняття-дії-навчання, що лежить в їхній основі. До складу інституту також входять наукові групи, які досліджують взаємодію людей зі штучними системами (наприклад, роботами), машинне навчання та алгоритмічне прийняття рішень у соціальних контекстах, моделі соціальної та економічної взаємодії.

Відвідувачі заходу отримали цікаві інформаційні буклети та періодичні журнали інституту. Набутий досвід в організації Дня науки та інновацій стане у пригоді при проведенні подібного заходу на базі Сумського державного університету.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua