Дата публікації:
06 березня 2023
Кількість переглядів:
152
Поділитися:

Літня онлайн-школа Університету м. Ліверпуль запрошує студентів, аспірантів, викладачів з високим рівнем володіння англійською мовою на свої заняття за темами "Fake News, Fake Science and Critical Thinking. What Should I Believe?" та "Sustainable Development Goals (SDGs): Global Challenges, Local Action, Achieved Outcomes".

Минулого літа студенти та викладачі кафедри ГФ мали надзвичайну нагоду долучитися до одного з модулів Ліверпульської літньої школи. Враження залишилися фантастичними.

"Навчання в Ліверпульській літній школі – це незабутній досвід для студентів і викладачів. Особисто для мене знання, отримані під час занять з професором, були цілком новими, цікавими, корисними, адже в сучасному цифровому світі дуже важливо мати критичне мислення та вміти відрізняти істину від брехні. Ми набули теоретичних та практичних навичкок використання різних інструментів і методів пошуку правдивої інформації. Кожен провів власне дослідження. Хотілося б висловити щиру подяку Ліверпульському університету за участь в програмі академічної мобільності та обмін досвідом", – стверджує Дарина Гудакова.

"Упродовж трьох тижнів ми мали можливість не лише практикувати мову і дізнатися корисну інформацію про фейки та пропаганду, але й краще познайомитися з культурою іншої країни. Окрім основних занять, для учасників школи було організовано декілька тематичних зустрічей. Викладачі гарно пояснювали матеріал, забезпечували зворотній зв'язок студентам та давали змістовний фідбек до всіх робіт. Безсумнівно, це був неоціненний досвід, який може знадобитися як для професійного розвитку, так і в повсякденному житті", – говорить Вікторія Внучкова.

"Беручи участь в програмі Ліверпульського університету, я навчилася відрізняти справжні новини від фейків. Також змогла поглибити критичне мислення на основі корпоративної соціальної діяльності. Спікери дали можливість занурюватися в життя міста Ліверпуль, розповідаючи цікаві історії, які закарбувалися в наших серцях. Загалом, літня школа залишила безмежно позитивні емоції", – згадує Дарина Щербак.

"Ліверпульський університет – це незабутній досвід, тому що ми мали неабияку можливість отримати цінні знання від англійських викладачів", – ностальгує Олександра Деркач.

"Інвестування у свою освіту є важливим кроком у покращенні  кар'єри та особистого розвитку. International Summer School надала відмінну можливість для цього. На заняттях обговорювали, наскільки важливо бути критичним до інформації, яку ми отримуємо від ЗМІ та інтернету, як розвинути навички перевірки її достовірності. Рекомендую цей курс усім, хто планує працювати у галузі комунікацій", – радить Олександра Павлів.

Отже, долучайтеся до пізнавальних зустрічей і цьогоріч!

Можна обрати один із модулів, або взяти участь у двох.

Для реєстрації участі необхідно заповнити Google-форму.

Дедлайн: 13 квітня 2023 року

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua