Дата публікації:
15 серпня 2022
Кількість переглядів:
246
Поділитися:

Сьогодні Сумський державний університет все більше стає центром європейських цінностей і стандартів в Україні. У цей складний для країни воєнний час особливо важливо отримувати добрі новини про перемогу на всіх фронтах! Днями ми знову отримали рекордну кількість проєктів – тепер уже 11 (у 2021 – 10, у 2020 – 7) напряму «Жан Моне» програми ЄС Еразмус+ за результатами конкурсу 2022 року з додатковою подачею вже під час воєнного стану!

Так, з 92 проєктів напряму «Жан Моне», рекомендованих до фінансування в Україні, 11 – здобуток СумДУ.

Серед переможців і команда кафедри германської філології, керівник проєктної групи – Ірина Ущаповська.

Попереду 3 роки активної реалізації проєктів та впровадження європейських цінностей новими проєктними командами в діяльність університету! Щиро вітаємо професорсько-викладацький колектив проєктів-переможців, які у складний воєнний час знайшли сили щоб подати проєкти, думаючи про майбутнє відновлення країни після перемоги. Тематика проєкту кафедри є актуальною та важливою як для університету, так і для нашої країни. Вона пов’язана з імплементацією механізмів ЄС, спрямованих на сприяння сталого розвитку освіти через мову бренду. Це є великою перевагою для тих, хто хоче розвиватись разом із СумДУ, будувати власне європейське майбутнє!

Бажаємо усім проєктним командам успішної імплементації проєктів та стійких результатів!

 

Для довідки: Враховуючи результати 2022 року, насьогодні СумДУ має в своєму активі 34 проєкти напряму «Жан Моне» програми ЄС Еразмус +.

Детальніше: https://int.sumdu.edu.ua/en/international/802

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua