Дата публікації:
08 травня 2024
Кількість переглядів:
29
Поділитися:

Аспірантка спеціальності «Філологія» СумДУ Марія Руденко пройшла курс із академічного письма англійською мовою у межах спільного з чеським УПН проєкту "Платформа AgriSciences для розвитку науки в українських закладах вищої освіти".

Курс тривав 6 тижнів із березня до кінця квітня в асинхронному режимі на платформі Canvas. Був спрямований на відпрацювання навичок академічного письма й підготовки наукової статті англійською мовою до публікації індексованими виданнями.

"Хочу подякувати за знання, які я отримала в межах проєкту. Найбільше сподобалася гнучкість курсу, оскільки я могла виконувати завдання в зручний час. Важлива також різноманітність завдань: у нас були не лише вікторини, але й завдання для взаємоперевірки та письмові роботи. Тепер у мене є список лексики, яку зможу використати в майбутньому. Я дізналася різні лайфхаки про те, як я можу зробити свою статтю кращою та ціннішою. Дякую за цей курс. Бажаю всім студентам успіхів у ваших майбутніх дослідженнях!" – поділилася враженнями від курсу Марія Руденко.

Після завершення курсу учасники отримали сертифікати про участь в академічній мобільності від чеського партнера.

Більше інформації за посиланням.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua