Дата публікації:
11 листопада 2023
Кількість переглядів:
132
Поділитися:

Наказом Міністерства освіти і науки Дарині ЩЕРБАК (студентці групи ПР-01 кафедри германської філології) призначена стипендія Верховної Ради України.

"Для мене стипендія – одне із важливих досягнень у житті, розуміння того, що я чогось досягла у своїй науковій діяльності", – ділиться враженнями Дарина.

Дівчина розповіла, що свого часу університет обрала без вагань, адже дізналася про можливості, які відкриває СумДУ. Жодного разу не пожалкувала про свій вибір.

Дарина активно займається наукою. У скарбничці її досягнень є матеріали конференцій на теми етнолінгвістики та когнітивної лінгвістики, участь у перекладацькому конкурсі "Львів Європейський 2021" та академічна стипендія Президента України у 2023 році. Юна філологиня планує вступити до магістратури та ще більше заглибитись у наукову діяльність.

Окрім навчання та науки студентка займається спортом – грає в футбол та волейбол у вільний час, а ще волонтерить – відвідує притулки для тварин. До речі, частину отриманих грошей дівчина пожертвувала для допомоги тваринам.

Дарина поділилась власною формулою успіху: кропітка праця, концентрація на навчанні, навички тайм-менеджменту та підтримка рідних. Також студентка наголосила, що не слід забувати про позитивні емоції, адже без них дуже важко в житті.

Кафедра ГФ щиро вітає Дарину та бажає подальших наукових звершень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua