Дата публікації:
15 грудня 2023
Кількість переглядів:
142
Поділитися:

9 грудня 2023 року відбулася чергова щорічна Конференція Академії Наук Вищої школи України (матеріали). АН ВШ України своєю понад тридцятирічною сумлінною роботою сприяла тому, що українська наука лишалася спроможною продукувати критично важливі для національної безпеки результати і в сфері сучасних технологій, і в царині гуманітаристики, а українська вища освіта, попри численні випущені в неї критичні стріли, готувала висококваліфікованих фахівців.  

Світлана Швачко, академік АН Вищої школи України, професор, доктор філологічних наук, взяла участь у роботі конференції.

Під час засідання було оголошено імена лауреатів академічних нагород, серед яких був і представник СумДУ – Анатолій Чорноус.

Одним із новообраних академіків за відділенням філології, мистецтвознавства та масової комунікації став представник факультету ІФСК – Володимир Садівничий.

На конференції констатували, що високий рівень науки та освіти і надалі слугуватиме однією з найважливіших гарантій нашої національної стійкості та незалежності.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua