Дата публікації:
24 жовтня 2023
Кількість переглядів:
172
Поділитися:

10 жовтня 2023 р. відбувся воркшоп для команд проєктів-переможців Еразмус+ напряму Жан Моне 2023 року «Управління проєктом. Відповідальність за результат та забезпечення стійкості і впливу». У ньому взяла участь Олександра Кубатко (виконавець модулю Жана Моне «Сприяння європейським практикам освіти для сталого розвитку через мову бренду: міждисциплінарні дослідження» програми ЄС Еразмус+, 101085708 – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH). Він реалізується у Сумському державному університеті під керівництвом старшого викладача кафедри германської філології Ірини Ущаповської.

З вітальним словом до учасників воршопу звернувся Петро Крайнік, проєктний менеджер за напрямом Жана Моне Національного офісу Еразмус+ в Україні. Упродовж воркшопу обговорювалися питання організаційного та адміністративного супроводу проєктів, проведення заходів щодо максимальної дисемінації та сталості результатів.

Була окрема сесія для презентації досвіду СумДУ, який має найбільшу кількість проектів Жана Моне в Україні.

Зустріч була організована у змішаному форматі, окремі представники прийняли участь офлайн, а більша частина долучилася онлайн. На воркшопі було присутньо близько 100 учасників. Решта бажаючих мала змогу долучитися до трансляції воршопу в Youtube.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua