Дата публікації:
05 жовтня 2023
Кількість переглядів:
182
Поділитися:

29 вересня 2023 року, напередодні Всесвітнього дня перекладача, відбулася зустріч-знайомство кафедри германської філології зі студентами першого курсу. Цей захід мав особливе значення для першачків, яким розповіли про значення професійного свята та особливості обраної ними спеціальності «Філологія». Утім, викладачі також із задоволенням долучилися до зустрічі: в умовах сьогодення такий захід – унікальна нагода зустрітися зі студентами у менш формальних обставинах.

Після знайомства студенти мали змогу взяти участь у спеціально розробленому для них квесті. Локації квесту територіально охоплювали як кафедру германської філології в ЕТ-корусі, так й інші важливі для студента точки в кампусі СумДУ. Модераторами локацій були здобувачі освіти старших курсів спеціальності й, звісно, викладачі кафедри. Розробниця квесту, викладачка Анна Зінченко, говорить, що умисно обрала саме такий формат розважальної частини: тут і знайомство з територією кампусу, і тімбілдінг для студентів, і живе спілкування зі старшими курсами, і, звісно, веселощі.

У своїх відгуках про зустріч першокурсники із радістю говорили про цікавий та неочікуваний формат знайомства із викладачами. А також бажали наснаги та можливостей розвитку з нагоди прийдешнього свята!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua