Дата публікації:
22 серпня 2023
Кількість переглядів:
140
Поділитися:

7-8 серпня на Сумщину завітала делегація від міжнародної миротворчої організації Нідерландів «ПАКС». Метою її приїзду стало налагодження співпраці з місцевою владою і громадськими організаціями. Основними напрямками діяльності організації є захист цивільного населення від воєнних дій, припинення збройного конфлікту, внесок у мирне та інклюзивне суспільство. Протягом двох днів делегація відвідала Чернеччину, Охтирку, Тростянець і Ромни, а також завітала до Сум, щоб особисто зустрітися із представниками влади Сумської ОДА та поспілкуватися із молодіжними організаціями нашого міста.

Протягом усього часу їх супроводжувала випускниця спеціальності "Філологія" Глафіра Коваль, яка цього року отримала диплом бакалавра.

"За цей час я зробила багато відкриттів, пов’язаних як із тонкощами перекладу, так і з особливостями налагодження контакту між людьми. Звичайно, зважаючи на те, що це був мій перший серйозний досвід усного перекладу, виникали певні труднощі, але я навіть цьому рада. Це допомогло мені усвідомити виклики, пов’язані із професією перекладача. Я зрозуміла, що завжди є куди рости і розвиватися. Я не планую на цьому зупинятися. У майбутньому прагну лише поглиблювати свої знання та відточувати навички, щоб стати справжнім професіоналом своєї справи", — зазначає Глафіра.

Ми щиро вітаємо Глафіру та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua