Дата публікації:
14 липня 2023
Кількість переглядів:
247
Поділитися:

30 червня 2023 року на базі Хмельницького національного університету відбулася підсумкова онлайн-конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти»,  де були презентовані роботи переможців за напрямом «Суспільно-політичні студії». Студентка кафедри германської філології Аліна Савчук (науковий керівник Діана Мовчан) отримала диплом ІІ ступеню за наукове дослідження на тему «Карикатура в жанровому просторі мас-медійного політичного дискурсу».

Роботи оцінювались кваліфікованою комісією. Враховувалися оригінальність дослідження, його актуальність, науковий рівень та аргументація науково-теоретичної та практичної цінності.

Цей конкурс є важливою подією. Він спрямований на сприяння науковій активності студентів та розвиток їх наукових здібностей. Під час захисту наукових робіт здобувачі освіти поділилися своїми знаннями та дослідницькою практикою, демонструючи бажання досліджувати суспільно-політичні феномени в контексті взаємодії особистості з суспільством під час війни в Україні. Учасники мали можливість презентувати свої роботи широкому колу слухачів, а також отримати цінні поради та конструктивну критику від видатних науковців.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua