Дата публікації:
26 червня 2023
Кількість переглядів:
156
Поділитися:

У Сумському державному університеті реалізується кілька проектів Жана Моне, між якими часто виникають синергетичні зв’язки для дисемінації результатів. Так, завдяки тісній співпраці Олександра Кубатка (кафедра Жана Моне з економічної політики ЄС та громадянського суспільства, 619878-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Ірини Ущаповської (модуль Жана Моне «Сприяння європейським практикам освіти для сталого розвитку через мову бренду: міждисциплінарні дослідження» програми ЄС Еразмус+, 101085708-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) вийшов у світ навчальний посібник «Економічна політика Європейського Союзу та громадянське суспільство».

У навчальному посібнику проаналізовано економічну політику Європейського Союзу щодо забезпечення сестейнового розвитку та громадянського суспільства. Наведено показники вимірювання досягнення сталого розвитку. Розглянуто методики оцінювання динаміки сталого розвитку. Розкрито безпекові питання забезпечення сталого розвитку в громадянському суспільстві. Наведено прикладні аспекти досягнення цілей сталого розвитку в Європейському Союзі.

Розділи «Цифрові трансформації в Європейському Союзі для сталого розвитку» та «Сприяння стійкому, інклюзивному й сталому розвитку та індустріалізації, створенню стійкої інфраструктури» були підготовлені в рамках проекту Жана Моне «Сприяння європейським практикам освіти для сталого розвитку через мову бренду: міждисциплінарні дослідження».

Ознайомитися із навчальним посібником можна за посиланням.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua