Дата публікації:
26 червня 2023
Кількість переглядів:
166
Поділитися:

Протягом весняного семестру 2022-2023 н.р Олександра Кубатко провела навчальний курс «Сталий розвиток: впровадження політики ЄС» для студентів СумДУ. Курс розроблений викладачами Олександрою Кубатко та Іриною Ущаповської в рамках реалізації модуля Жана Моне «Fostering EU practices of education for sustainable development through the brand language: interdisciplinary studies» (ESDbrandEU). Модуль підтримується програмою ЄС Erasmus+ (101085708-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) (керівник Ірина Ущаповська).

Метою цього курсу є надання студентам поглиблених знань з питань європейської зеленої політики, що впливає на торгівлю з Європейським Союзом. Студенти засвоїли загальні принципи спільної зеленої політики в ЄС. Дізналися факти про розвиток європейських зелених угод з акцентом на сталий розвиток.

Після завершення курсу студенти здатні аналізувати дані та факти, що стосуються побудови основних економічних показників та тлумачення ключових зв’язків між структурами ЄС, правилами, законами та діловою діяльністю.

Результати навчання включають розуміння основної концепції зеленої політики ЄС; знання про ЄС, а також основні моделі, що пояснюють функціонування ЄС; знання про еволюцію економіки ЄС та зеленої політики ЄС; розуміння того, як реалізувати основні інструменти зеленої політики ЄС; вміння використовувати базову європейську (ЄС) термінологію.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua