Дата публікації:
26 лютого 2023
Кількість переглядів:
198
Поділитися:

Колишня випускниця кафедри германської філології Владислава Богданович ділиться своїми враженнями про навчання на спеціальності "Філологія":

"Найголовніше, що я отримала завдяки навчанню в СумДУ – це знання німецької та англійської мов на високому рівні. За минулий рік я мала досвід життя в Польщі, Швейцарії, США та Німеччині. У жодній з цих країн я взагалі не відчула мовного бар‘єру, а таким може похизуватися далеко не кожен. Мушу сказати відверто: навчатися мені було важко, завдань було багато. Їхнє виконання потребувало часу, але я впоралася. Відтак, все можна опанувати.

У нашому університеті неймовірно розвинене студентське життя: конкурс талантів 1-го курсу "Золотий інтеграл", безліч крутих тусовок, зборів, танцювальних, і не тільки, колективів на будь-який смак. Чотири роки пролітають швидко, а спогади залишаються на все життя! Не дивлячись на те, що на мої студентські роки випав карантин, а потім і війна, я мала багато крутих подій за цей час. І уявити складно, що було б за нормальних обставин...

Також я безмежно вдячна кафедрі за те, що саме завдяки їй я зустріла безліч чудових людей, які стали близькими моєму серцю. Саме в університеті я зустріла своє перше кохання.

Загалом, у наш час важко відразу зрозуміти, ким ти хочеш стати і працювати у майбутньому. Але іноземні мови – це те, що тобі стане в нагоді у будь-якому випадку!"

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua