Дата публікації:
15 лютого 2024
Кількість переглядів:
588
Поділитися:

Алла Красуля взяла участь у воркшопі на тему "Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life", організованому на міжнародній освітній платформі "Ukraine Global Faculty".

Цей воркшоп став майданчиком для обговорення основ штучного інтелекту, його потенціалу та практичного застосування в різних сферах повсякденного життя. Учасники мали унікальну можливість дізнатися про найновіші досягнення в області ШІ, зокрема використання технологій для створення текстів, голосового вмісту, музики, зображень та відео.

Особливу увагу було приділено практичному досвіду застосування генеративних моделей. Спікером виступив Михайло Пацан (засновник Web3-університету професій майбутнього). Він поділився своїм досвідом створення персонального чат-бота на базі ChatGPT. Це дало учасникам воркшопу змогу зрозуміти, як передові технології можуть бути інтегровані у навчальний процес та професійну діяльність.

Воркшоп став значущою подією для обміну знаннями та досвідом між викладачами, науковцями та фахівцями в області штучного інтелекту. Викладачі кафедри ГФ беруть активну участь у міжнародних наукових та освітніх заходах, демонструючи високий рівень професіоналізму та залученість до світових тенденцій в освіті та науці.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua