Дата публікації:
29 грудня 2023
Кількість переглядів:
208
Поділитися:

22 грудня 2023 року здобувачі освіти та викладачі кафедри германської філології взяли участь у Всеукраїнському челенджі "Я пишаюсь, що я українець" ("I am proud of being Ukrainian"), ініціатором якого є Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області. До того ж кафедра германської філології Сумського державного університету  виступила партнером флешмобу.

Метою заходу було сприяння вивченню іноземної мови, знання та використання якої розширюють доступ викладачів та учнівської молоді до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей. Формується активна життєва позиція, правила співжиття, єдність слова і діла в підростаючої особистості. Нарощується готовність примножувати і популяризувати українські традиції та надбання.

У челенджі взяли участь учнівська та студентська молодь, педагогічні працівники, заступники директорів, методисти закладів освіти України, методисти навчальних і науково-методичних центрів, кабінетів професійної освіти України.

Галина Чуланова (доцент кафедри германської філології Сумського державного університету) виступила з мотивувальною промовою, привітала учасників челенджу. Вікторія Внучкова і Анастасія Веремієнко (ПР-01),  Анжеліка Кальченко і Кирило Гаркавий (ПР-11), Вероніка Бондар (ПР-21) розповіли, чому вони пишаються носити горде ім’я українця. Челендж вкотре підкреслив важливість патріотичного виховання молоді, допоміг студентам відчути себе значущою частиною великої української родини.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua