Дата публікації:
23 травня 2023
Кількість переглядів:
140
Поділитися:

12-13 травня 2023 року в рамках проведення днів Європи в Україні група виконавців модуля Жана Моне «Сприяння європейським практикам освіти для сталого розвитку через мову бренду: міждисциплінарні дослідження» програми ЄС Еразмус+ (101085708-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) у складі к.філ.н., доц. Ірини Ущаповської та к.е.н., доц. Олексанри Кубатко взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми функціонування мови і літератури в сучасному полікультурному суспільстві».

Захід проводився на базі філологічного факультету Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького (Запоріжжя, Україна). Результатом конференції стала публікація тез на тему "Promoting EU Studies for Sustainable Development through the Brand Language" за авторством Ірини Ущаповської та Олексанри Кубатко.

Також під час конференції відбувся круглий стіл на тему "Зміцнення спільних цінностей ЄС через політику багатомовності в освіті та підготовці майбутніх учителів".

Сертифікат учасника конференції знаходиться за посиланням.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua