Дата публікації:
02 травня 2023
Кількість переглядів:
166
Поділитися:

25 квітня гурток "Офіс подорожей" під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко провів онлайн-зустріч студентів спеціальності "Філологія" з Олександрою Гнібідою (засновницею та директоркою школи, стейкхолдером та випускницею кафедри).

Гостя поділилася особистим досвідом колишньої студентки, адміністратора готелю, репетитора та підприємиці, яка створила магазин дитячого одягу перед відкриттям власної школи "Smart School" у Сумах.

Вона наголосила на важливості якісної освіти та потребі у вчителях з глибокими знаннями мови та любов’ю до дітей. Зараз школа має три центри. Планується відкриття приватної школи молодших класів, яка є аналогом державної освіти. У педагогічний колектив входять професіонали, які постійно прагнуть вдосконалюватися.

Олександра зауважила, що студенти СумДУ мають дуже високий рівень знань. У школі пропонуються різні предмети, у тому числі підготовка до ДПА. Є вакансії вчителів англійської та німецької мов. Майбутні вчителі повинні скласти тести з англійської мови та пройти співбесіду. Приділяється особлива увага постійному вдосконаленню методів навчання.

На завершення Олександра закликала кожного знайти свій шлях і працювати над досягненням своїх цілей. Запросила студентів та випускників спеціальності "Філологія" приєднатися до її дружнього професійного колективу.

Кирило Гаркавий, студент групи ПР-11

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua