Дата публікації:
17 жовтня 2022
Кількість переглядів:
229
Поділитися:

10-13 жовтня 2022 року в місті Таллінн (Естонія) у межах курсу Балтійської університетської програми відбувся воркшоп, присвячений вищій освіті для сталого розвитку.

У заході, який  був проведений на базі Талліннського університету, взяли участь 19 представників з України, Польщі, Литви, Фінляндії, Словаччини та Естонії. Серед української команди були викладачі кафедри германської філології.

Метою курсу Балтійської університетської програми для викладачів вищих навчальних закладів є краща інтеграція Цілей сталого розвитку ООН у навчальні програми та викладання дисциплін. Акцент курсу робиться на методології навчання за допомогою системи Moodle та двох воркшопів.

Програма першого воркшопу складалася з лекцій, роботи в інтернаціональних крос-дисциплінарних групах, виконання вправ зі сталого розвитку та презентації власних проектів змін.

Викладач кафедри германської філології Ірина Ущаповська представила на заході  свій проект змін, який полягає у викладанні принципів сталого розвитку студентам-перекладачам у крос-дисциплінарному контексті.

Хотілося б відзначити дуже тепле ставлення до команди з України та колосальну підтримку нашої країни Естонією, де повсюди український прапор майорить поруч з національним прапором Естонії.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua