Дата публікації:
28 січня 2022
Кількість переглядів:
256
Поділитися:

Сертифікаційний TOEFL-центр СумДУ, що діє при Перекладацькому навчально-методичному центрі "LinguoStar" кафедри германської філології, отримав сертифікат, який надає повноваження проводити іспит TOEFL та готувати до нього всіх охочих протягом 2022 року.

TOEFL – стандартизований тест на знання англійської мови як іноземної, який є обов’язковим для вступу до англомовних ВНЗ, а також для працевлаштування за кордоном. Для підготовки до іспиту рівень англійської мови має бути не нижче Іntermediate (B1). Складають тест за комп’ютером і триває він майже чотири години.

У сертифікаційному TOEFL-центрі СумДУ послуги з підготовки до тесту надають викладачі, які особисто беруть участь у екзаменаційних сесіях і знають, як ефективно підготувати слухачів до тесту.

Варто зазначити, що сертифікаційний TOEFL-центр СумДУ акредитований на проведення міжнародного мовного тесту TOEFL з 2014 року. Протягом 2021 року в центрі пройшли тестування та одержали сертифікати понад 120 осіб.

Реєстрація на курси з підготовки до міжнародного мовного тесту TOEFL: https://forms.gle/2hpkmfTzGDndFTDQ8

Тестування проводять за розкладом, визначеним на офіційному сайті консорціуму ETS за посиланням: https://www.ets.org/toefl/test-takers/ibt/take/locations-dates/

 

Контакти:

Телефон: +38-095-210-72-78 (адміністратор тесту TOEFL, директор ПНМЦ "LinguoStar" Ольга Жулавська)

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua