Дата публікації:
30 листопада 2021
Кількість переглядів:
271
Поділитися:

25 листопада студентки Ангеліна Лісун та Анастасія Любич, натхненні онлайн-курсами на платформі FutureLearn (English for the WorkplaceInterpreting for Refugees: Contexts, Practices and Ethics), поділилися набутим досвідом зі студентами 1 та 2 курсів спеціальності «Філологія».

В рамках «Офісу подорожей» (під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко та за сприянням кураторів студентів 1-го курсу Владислави Куліш та Антоніни Прокопенко) майбутні перекладачки розповіли всім присутнім багато корисної інформації про те, як і де шукати роботу, як правильно складати резюме та супровідний лист, поділилися порадами, які допоможуть якісно підготуватися до інтерв’ю та визначити свої навички. Протягом зустрічі всі учасники мали можливість поділитися своїми думками, прагненнями, розповісти про себе, використовуючи матеріали презентації. Зустріч проходила англійською мовою та виявилася інтерактивною. Інтерес слухачів перетворив виступ дівчат на жваву професійну дискусію.

"Для нас велика честь проводити такий цікавий та корисний захід. Я набула нового досвіду у проведенні семінарів та у роботі з аудиторією, і це мені надзвичайно сподобалося! Студенти були активними. Чудово поспілкувалися", - каже Ангеліна.

"Ми дізналися, наскільки талановиті та амбітні студенти кафедри германської філології. До того ж, такі заходи, на мою думку, є корисною підготовкою для подальших публічних виступів, утримання уваги великої аудиторії та досягнення успіхів у навчанні. Ділитися отриманими знаннями з нашими колегами - це дуже круто", - зазначає Настя.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua