Дата публікації:
15 листопада 2021
Кількість переглядів:
258
Поділитися:

Дистанційне навчання – не привід відмовитись від позакласних заходів, вважають студенти СумДУ. Тож 11 листопада відбувся Всеукраїнський студентський батл з нагоди Дня української писемності та мови. До зустрічі приєдналася рекордна кількість – 130 учасників з 18 різних закладів освіти України (коледжів до університетів). Студенти-філологи СумДУ гідно представили рідний університет.

Були проведені різноманітні вікторини на платформі Kahoot, де учасники з задоволенням могли позмагатися у своїй ерудованості щодо знання української мови. Гра була надзвичайно цікава, складалася з різнорівневих завдань: від вибору декількох правильних відповідей до встановлення черговості. Можна було дізнатися багато нового з історії мови, поповнити словниковий запас цікавими фразеологізмами, синонімами, діалектними одиницями.

Атмосфера була неймовірно затишною, і склалося враження, що це зустріч однодумців. Організатори дослуховувалися до думки учасників, а ті в свою чергу не соромилися дискутувати. Як же гарно,  що в такий карантинний час, поміж звичайної університетської роботи та навчання, у студентів є можливість відволіктися та з задоволенням і користю провести час, поспілкуватися, отримати цінні подарунки за свої знання та вміння.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua