Дата публікації:
21 січня 2021
Кількість переглядів:
473
Поділитися:

Чи відпочивали Ви в дитинстві у дитячих таборах? А як щодо Online Christmas Camp? Аспірантка #кафедри_ГФ_СумДУ Вікторія Закусило долучилася до участі у волонтерському проєкті спільно з організацією «ПісляШколи» та «Альтернатива-В» – «Online Christmas Camp».  

Програма була розроблена спеціально для дітей, щоб поглибити знання культури та традицій святкування Різдва у країнах Європи. А також з метою пояснення основ волонтерства та ознайомлення дітей із волонтерськими програмами організації «Альтернатива-В». Курс складався із 10 занять 5 разів на тиждень протягом 2 тижнів. Усі заняття проводилися виключно англійською мовою без перекладу.
«Участь у ще одному атмосферному онлайн-проєкті підійшла до завершення. Це вийшов дуже різдвяний та новорічний Online Christmas Camp, який об'єднав волонтерів з усього світу (так-так) та школярів з усієї України! Дякую організаторам за можливість взяти участь! Для мене це був цікавий та корисний досвід роботи в ZOOM з дітьми 9 - 12 років» – ділиться враженнями Вікторія Закусило.

Анна Зінченко, асистент кафедри германської філології

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua