Дата публікації:
12 січня 2021
Кількість переглядів:
343
Поділитися:

Аспірантка кафедри германської філології СумДУ Вікторія Закусило  взяла участь у навчально-практичному онлайн курсі з цифрового сторітелінгу «Far Away So Close». Проєкт було реалізовано в рамках програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» за підтримки фонду «Пам'ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ).

Основний метод, який був використаний на проєкті – цифрове оповідання (сторітелінг), засноване на припущенні, що у кожного є про що розповісти і, що всі історії мають значення. Цифрова розповідь допомагає людям використовувати прості цифрові інструменти для створення коротких відеороликів, які відображають власну точку зору на важливі для них теми. Основною метою проєкту було дослідження концепції дому і того, як ідея даної концепції змінюється в нових реаліях.
«Рефлексія, спогади та роздуми над одним із важливих етапів у моєму житті, що вилилися в роботу над власним сценарієм та створенням короткометражного відеоролика. Результат перевершив усі мої очікування, але виявився занадто інтимним та особистим, аби наважитися поширити його у соціальних мережах. Дякую організаторам, що запросили мене взяти участь, дякую ментору, який був поруч і завжди відповідав на усі запитання та допомагав з пошуком ідеї. Класний проєкт, класні люди, класні думки та ідеї!» – ділиться враженнями Вікторія Закусило.
Анна Зінченко, асистент кафедри германської філології

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua