Дата публікації:
01 грудня 2020
Кількість переглядів:
308
Поділитися:

30 листопада #перекладачі_СумДУ в рамках Офісу подорожей  мали змогу зустрітися зі студенткою 3-го курсу Енжелою Нетребич, яка щойно повернулася з Болгарії, де працювала протягом 2.5 місяців.


Енжела вдало поєднує роботу та навчання вже другий рік, і цього разу їй випала нагода попрацювати за кордоном, а саме в Болгарії. Ця країна, наповнена чудовими краєвидами: одночасно і горами, і морем, тож робота в Болгарії- це прекрасна можливість працювати відпочиваючи. Дівчина розповіла про можливості навчання, цікаві факти та свій власний досвід, який не знайдеш в інтернеті, а також дала декілька порад щодо працевлаштування за кордоном взагалі. Вона також презентувала багато чарівних фотографій, зроблених під час цієї подорожі. А ще, захоплені студенти мали нагоду запитати про те, що їх цікавить, та отримати відповідь з перших вуст.
Студенти групи ПР-01 разом зі своїм куратором ст. викл. Владиславою Куліш дізналися багато цікавого про цю сонячну країну, про реалії життя та роботи в Болгарії. Незважаючи на карантин та дистанційне навчання, усі зацікавлені студенти мають змогу і надалі відвідувати Офіс подорожей під керівництвом викладача Олени Назаренко  онлайн.
Офіс подорожей завжди організовує цікаві зустрічі з новими гостями, які раді поділитися своїм досвідом. Тож, приєднуйтесь наступного місяця, щоб дізнатися щось нове!
 

Владислава Богданович, студентка групи ПР-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua