Дата публікації:
30 вересня 2020
Кількість переглядів:
415
Поділитися:

#перекладачі_СумДУ мали змогу дізнатись з перших вуст про навчання та життя в Китаї. Цього разу на «Офіс подорожей» завітала випускниця кафедри германської філології  Галина Тимощук. Тож студенти з 1 по 4 курс разом зі своїми викладачами Оленою Медвідь Алою Красулею та Оленою Назаренко  жваво заповнили аудиторію, щоб послухати про відкриті й для них перспективи від СумДУ.

Галина отримала диплом Магістра та деякий час працювала у відділі міжнародних зав’язків СумДУ, коли вирішила взяти участь у програмі щодо навчання в Китаї та отримала грант. З тих пір життя дівчини круто змінилось. 7 років поспіль вона жила в цій загадковій для нас країні. Перший рік просто інтенсивно 24/7 вивчала китайську, а потім вже була допущена до навчання за обраною спеціальністю. Після закінчення та отримання диплому ще декілька років працювала вчителем англійської для китайських студентів.

Національні страви, Велика китайська стіна, теракотова армія, китайські свята, специфіка проживання в китайському гуртожитку – здається немає теми, про яку Галина не розповіла студентам з власного досвіду. А ті в свою чергу просто засипали її безліччю запитань – і все це красивою англійською мовою майже півтори години! А потім обмін контактами, маленькі життєві поради та настанови!

Офіс подорожей завжди радий знайомити своїх відвідувачів з цікавими гостями та ділитись інформацією, яку не прочитаєш в інтернеті. Тож наступного разу обов’язково долучайтеся!

Глафіра Мазур, студентка групи ПР-91

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua