Дата публікації:
11 вересня 2020
Кількість переглядів:
469
Поділитися:

Ще пів року тому ймовірність дистанційного навчання лякала студентів. “Як будуть проводитися лекції, практичні заняття?”, “Яким чином ми напишемо модульні роботи?”, “Як ми будемо складати іспити?”, “А як захистити дипломну роботу в таких умовах?” – такі питання з’являлися в них.

Як виявилося, підстав для хвилювання не було.
#перекладачі_СумДУ разом із викладачами вдало завершили попередній навчальний рік і розпочали новий. Тому ми запитали, яким же було дистанційне навчання саме для них. І ось що вони кажуть з цього приводу.
- Спершу було нелегко звикнути до нових умов. Здавалося, що роботи стало в декілька разів більше. Але безпека й здоров’я - понад усе.

Тому ми з колегами швидко призвичаїлися до викладання в нових умовах. Дякуємо студентам за дисциплінованість! - ділиться враженнями викладач кафедри германської філології  Олена Назаренко
- Дистанційне навчання спершу здавалося чимось страшним, – зізнається студентка вже другого курсу спеціальності “Журналістика” Анастасія Іванченко. – Ми провчилися лише півроку оффлайн і вже ніби звикли до такого розкладу. Але карантин вніс свої корективи. Було надзвичайно складно звикнути до нових умов. Проте завдяки чуйності та готовності наших викладачів прийти на допомогу, я змогла завершити цей навчальний рік успішно. Незважаючи на завантажені графіки, викладачі завжди знаходили час для вирішення всіх питань та проблем студентів. І це те, що я надзвичайно ціную у своїй кафедрі.
А ось що говорить студентка третього курсу спеціалізації “Германські мови та літератури (переклад включно)”  Марія Гарцунова: - Дистанційна та змішана форми навчання вкотре підкреслили оперативність, різносторонню обізнаність та компетентність викладачів. Тепер точно можна сказати, що Сумський державний університет (а зокрема й факультет ІФСК та кафедра германської філології) здолає все й навчання за будь-яких умов буде продовжуватися на тому ж високому рівні! Тож без сумнівів щиро раджу теперішнім та майбутнім абітурієнтам приєднуватись до нашої дружньої та прогресивної родини! Ми завжди йдемо в ногу з сучасними змінами та технологіями сьогодення і разом здатні подолати будь-які виклики!


Аліна Луцковська та Аліна Люта, студентки групи ПР-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua