Дата публікації:
06 липня 2020
Кількість переглядів:
474
Поділитися:

На календарі   трохи більше за середину року, та для вас, наші шановні бакалаври, підійшов урочистий момент випуску зі стін alma mater!

Із хвилюванням та трепетом у серцях кафедра германської філології шле вітання, адже «сьогодні наші колишні першокурсники отримують путівку в самостійний світ. Гідно використовуйте набуті знання, відкривайте всесвіт можливостей та прославляйте своїми справами Сумський державний університет!»   такими словами вітає випускників Ірина Кобякова, завідувачка кафедрою та додає, що Управління міжнародного співробітництва підготувало відзнаки для наших студентів-випускників, які брали участь у програмах міжнародної академічної мобільності.

Хоча ці сонячні липневі дні овіяні для нас, викладачів, легким почуттям суму – адже нас покидають студенти, з якими ми працювали чотири насичені роки. І не лише ми вкладали у вас свої знання та уміння. «Ми навчалися та підвищували свою майстерність разом! Дякую Вам за ці академічні роки! Нехай Ваш професійний та особистісний шлях буде співзвучний вислому: Do what you love. Love what you do»,   пише у вітальному листі Олена Овсянко .
Майбутні фахівці перекладацької справи, тепер ви готові використовувати набуті знання на повну! «Sie haben einen soliden Grundstein für ihre berufliche Zukunft gelegt und darauf können Sie stolz sein! Wenn Sie diese Basis nutzen, Ihren Ehrgeiz und jugendliche Neugier bewahren und auch Ihre Begeisterungsfähigkeit beibehalten und mit einer guten Portion Kraft und Ausdauer in Einklang bringen, werden Sie die Zukunft positiv gestalten können!»   з щирою посмішкою приєднується до вітань Діана Мовчан
Звісно, на вас, наші любі випускники, чекає багато нового та цікавого. Але ви починаєте цю подорож, уже маючи багаж незабутніх спогадів, які вас надихатимуть творити й далі. “I do believe that University wasn’t just a mere four years! They were years of your long life that you would have never experienced. Everyone, I hope you spent each second carefully and didn’t leave any room for regrets!” – приєднується Анна Зінченко .
Ми плідно працювали усі ці роки разом, а тому не збавляйте обертів, любі випускники, крокуйте впевнено та гордо в своє майбутнє! На завершення урочистих слів від викладачів Кафедри германської філології – відеопривітання від Алли Красулі !

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua