Дата публікації:
12 червня 2020
Кількість переглядів:
339
Поділитися:

Викладачі кафедри германської філології  плідно використали свій робочий час впродовж карантину. В результаті кропіткої праці світ побачило 2 навчальні посібники.

Зав. кафедри ГФ, проф. Ірина Кобякова, доцент Олена Ємельянова  та ст. викладач Владислава Куліш  випустили 2-ге доповнене видання навчального посібника “Justice and Law”. Матеріали посібника було оновлено та доповнено розділом Міжнародне право. Посібник орієнтовано на студентів-перекладачів середніх та старших курсів, а також студентів-юристів, які мають можливість ознайомитись з основами Правознавства англійською мовою.

Навчальний посібник “Латинська мова” укладений для студентів спеціальності “Філологія” та є результатом колективної праці польського мовознавця Адама Хайнца та українських мовознавців-перекладачів Олександра та Ірини Кобякових. Мета посібника: за найкоротший термін ознайомити майбутніх філологів-перекладачів з нормативним тезаурусом латинської мови, навчити читанню та перекладу текстів.
Бажаємо науковцям подальших професійних досягнень та натхнення! #кафедра_ГФ_СумДУ й надалі активно продовжуватиме науково-дослідну та методичну діяльність!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua