Дата публікації:
20 листопада 2019
Кількість переглядів:
614
Поділитися:

Представник HR-департаменту провідних промислових компаній «Технологія», «Guala Closures Ukraine» та «Gualapack» Анна Моісеєнко зустрілась зі студентами 4-5 курсів спеціальності "Філологія".
«Ваші студенти вирізняються високою кваліфікованістю, професійними та діловими якостями, навичками роботи в команді та креативним підходом до справ», - зазначила пані Анна. «Наша компанія експортує свою продукцію в 61 країну світу, тож ми як потенційні працедавці зацікавлені у майбутніх кваліфікованих кадрах зі знанням іноземних мов».


Випускниця спеціалізації «Переклад», а зараз вже менеджер з продаж у скандинавському регіоні Валентина Рудич розказала майбутнім випускникам про свій кар’єрний досвід в кампанії, надихаючи студентів власним прикладом: «Завдяки стажуванню у кампанії після отримання диплому бакалавра за два роки я зробила кар’єру і зараз обіймаю посаду менеджера з продаж у скандинавському регіоні. Робота дуже цікава, потребує багато вмінь та навичок, є можливість кар’єрного зростання та професійного розвитку».
Студенти з цікавістю слухали інформацію про перспективи майбутнього працевлаштування, адже вони мають реальний шанс отримати посади помічника менеджера чи менеджера з продаж.


Олена Назаренко, викладач кафедри германської філології

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua