Дата публікації:
02 жовтня 2019
Кількість переглядів:
297
Поділитися:

В рамках студентського країнознавчого гуртка «Офіс подорожей» під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко  та дисципліни «Лінгвокраїнознавство німецькомовних країн», яку викладає доцент Олеся Єгорова , лектор DAAD Карстен Грюнвальдт зустрівся зі студентами 1 та 3 курсів спеціальності "Філологія".
Карстен розказав студентам про можливості літнього стажування в Німеччині за програмою DAAD. За наявності сертифіката про знання німецької мови на рівні В1 студенти мають можливість обрати майже будь-який університет Німеччини та безкоштовно навчатись там протягом місяця.


Карстен також відповідав на питання як про історію, культуру, освіту в Німеччині в порівнянні з Україною. «Українцям при вивченні німецької мови, важко дається правильна вимова довжини голосних. Для кращого засвоєння мови – слухайте музику та дивіться фільми», - радить студентам Карстен.
Лекція перетворилася на діалог зі студентами, які дізнались багато нових країнознавчих особливостей Німеччини та з радістю чекатимуть на Карстена знову.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua