Дата публікації:
27 травня 2019
Кількість переглядів:
372
Поділитися:

В травні місяці студентський країнознавчий гурток Офіс подорожей під керівництвом викладача кафедри германської філології Олени Назаренко мав унікальну можливість познайомити студентів з Данією.

Олена Ущаповська, працевлаштована менеджером в датській компанії Mäsegaard та яка вже декілька років постійно проживає та успішно робить кар’єру в Данії розказала про особливості цієї загадкової північної країни.

Зустріч замість запланованих півгодини затяглась на цілих півтори, але студенти були просто зачаровані новою інформацією, відкриваючи для себе Данію у всій її красі.

Найцікавішими темами звичайно були освіта (яка є непростим, але можливим варіантом для українських студентів), кухня (солодкий оселедець та нескінченні бутерброди з різноманітними компонентами вразили всіх), медичне обслуговування (маленька пластикова картка, яка заміняє і страховий поліс, і амбулаторну карту викликала суцільний ажіотаж) та рівень життя в країні взагалі (коли розумієш, що будь який пенсіонер може вільно подорожувати та насолоджуватись світом).

На заняття студенти повернулись досить пожвавлені, обговорюючи відкриті для себе таємниці загадкової ще для них північної країни.

Марія Клименко, студентка групи ПР-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua