Дата публікації:
16 квітня 2019
Кількість переглядів:
393
Поділитися:

Кафедра германської філології була рада вітати 11 квітня найкращих учнів України, які в рамках участі у Всеукраїнському турі юних журналістів, завітали до Сум та СумДУ.

Майбутні абітурієнти з Кам’янець-Подільського, Маріуполя, Сум, Києва, Харкова та багатьох інших міст України приїхали поборотись за звання найкращого юного журналіста й обрати собі гідне місце для здобування вищої освіти. Тож візит до Сумського державного університету, зокрема на кафедру германської філології, викликав безліч позитивних емоцій. Школярі були позитивно вражені запропонованими можливостями та перспективами для студентів СумДУ з метою подальшого вдалого працевлаштування.

Викладач кафедри ГФ Олена Назаренко разом зі студентами 3-го курсу спеціалізації Переклад продемонстрували школярам технічні та освітні можливості, які надаються в СумДУ майбутнім знавцям мов. Відвідувачі мали змогу приміряти на себе роль перекладачів у лінгафонних кабінетах, вивчити нові англійські ідіоми та слогани компаній, розібратися в особливостях британської та американської англійської мови тощо. На завершення проведено лінгво-країнознавчу вікторину.

Гості проявили себе справжніми фахівцями, активно відповідали на поставлені питання та розв’язували поставлені задачи, з задоволенням вивчаючи нові слова та вирази.

Безліч позитивних емоцій та щирі слова подяки від запрошених школярів свідчать про їх наміри повернутись настпного року на кафедру германської філології СумДУ вже в якості студентів. Тож чекаємо з нетерпінням!

Лариса Дегтярьова,
ст. викладач кафедри ГФ

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,
Електро-технічний корпус, 4 поверх, ауд. ЕТ- 422


тел. (0542) 687 - 798 / внутрішній - 798

E-mail: [email protected]

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту посилання на ресурс обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua